9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
25 °C
"A digitális technikai eszközök újszerűségének motiváló erejével a korszerű tudásért, a kompetencia alapú oktatás széles körű elterjesztésért" című
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0881 azonosító számú projekt megvalósítása

DÖK

Szeretettel köszöntjük a kedves látogatót honlapunk Diákönkormányzatáról szóló felületén!

Iskolánk Diákönkormányzata évtizedekre visszatekintő múlttal rendelkezik. Feladatunknak és hivatásunknak tekintjük a Hunyadi diákságának szolgálatát, itt eltöltött éveiknek, boldoggá, emlékezetessé tételét.

Jelmondatunk, hogy „Jobb véghezvinni valamit tökéletlenül, mint semmit sem csinálni hibátlanul.”, s e szerint az elképzelés szerint gyűjtjük össze iskolánk diákönkormányzati képviselőit, mert a Hunyadi DÖK-nek, sok tettrekész és kreatív emberre van szüksége.

Nincs ma a Hunyadiban olyan program, amelyet ne a DÖK szervezne, vagy támogatna, ezek közül szeretnénk a felsorolni a teljesség igénye nélkül a következőket: gólyatábor, karaokee, hunyadi bál, egészségvédelmi vetélkedő, tőzsdeverseny, gólyabál, illemtan vetélkedő, Mikulás, Karácsonyi Vásár, Szalagavató, karácsonyi dekoráció, aula díszítése éven át.

A Hunyadi Diákönkormányzatát jelenleg négy felnőtt segítő felügyeli: Bereiné Bolega Judit, Németh Dorottya, Pál Melinda és Farkas Balázs.

A jelenlegi DÖK elnök Répás Soma 11.C osztályos tanuló

DÖK hírek és események