9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
12 °C
"A digitális technikai eszközök újszerűségének motiváló erejével a korszerű tudásért, a kompetencia alapú oktatás széles körű elterjesztésért" című
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0881 azonosító számú projekt megvalósítása

Országos második helyezett lett Horváth Dóra

ÁSZÉV 2018. Pedagógia ismeretek

Országos második helyezett lett Horváth Dóra

Az idei országos döntőn iskolánk hét 12. C osztályos tanulója mérette meg magát Világosné Rozsonits Erika tanárnő felkészítésében.

Már az elődöntő eredményei is sejtették, hogy az eddigieknél is sokkal szorosabb a verseny, és minden tanuló, minden felkészítő tanár a legjobb feletti teljesítményre törekszik.

A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum most is kiválóan megszervezte a versenyt. A Pedagógia ágazat a Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnázium és szakközépiskolában versenyzett. Az emeltszintű érettségi feladatok sok fejtörést okoztak a diákoknak, de nagyon szép pontszámokat értek el. A szóbeli feleletekre hagyományosan a verseny második napján délelőtt és délután került sor.

A komplex szituációk a következő témákat ölelték fel: „Sajátos nevelési igény, integráció, inklúzió szerepe az óvodában” és „ A napirend, a biztonság szükséglet, valamint a szülő és az óvoda egyöntetű együttnevelési elvei a mindennapok gyakorlatában” volt.

Eredményeink:

Horváth Dóra Országos        2. helyezés;

Horváth Rebeka Országos   6. helyezés;

Simon Barbara Országos   10. helyezés (továbbtanulásukhoz 100 többletpont)

Katona Réka Országos       13. helyezés;

Lukácsi Bettina Országos   15. helyezés; (továbbtanulásukhoz 100 többletpont)

Gulyás Erika Országos         23. helyezés; (továbbtanulásához 25 többletpont)

Papp Ramóna 71 % os emeltszintű írásbelivel egészségügyi okok miatt a szóbeli vizsganapon nem tudott megjelenni. Az addig nyújtott eredményéhez gratulálunk.

Köszönjük a saját iskolánknak a Győri Szolgáltatási Szakképző Centrumnak, hogy a versenyző diákok és a kísérő tanárok Szolnokra utaztatását megszervezték, valamint köszönjük Horváth János szülő segítségét a díjkiosztó gálára való utazással kapcsolatban.