9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
19 °C
"A digitális technikai eszközök újszerűségének motiváló erejével a korszerű tudásért, a kompetencia alapú oktatás széles körű elterjesztésért" című
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0881 azonosító számú projekt megvalósítása

Hunyadi-Funtastisch” Idegen Nyelvi Verseny

A Hunyadi János Középiskola 70 éves fennállását sokszínű rendezvénysorozattal ünnepli, melynek egyik állomása a hagyományteremtő szándékkal indított „Hunyadi-Funtastisch” Idegen Nyelvi Verseny.

Hunyadi-Funtastisch” Idegen Nyelvi Verseny

A feladatokban a hangsúlyt a játékosságra helyeztük. A cél a nyelvi készségek mérése helyett inkább a logika és az élethosszig tanuláshoz nélkülözhetetlen IKT eszközök használata volt (rajz, kriptográfia, keresztrejtvény stb.). A versenyre 6 fős csapatokkal lehetett nevezni, egy csapat 3 német és 3 angol nyelvet tanuló versenyzőből állt. A második fordulóba jutott csapatok egy-egy szabadon választható dallal és verssel készültek angol illetve német nyelven. Az előadáshoz sokféle eszközt használtak a diákok- hangszereket, bábokat, powerpoint prezentációt.

Az első helyezést a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola Three Könige csapata szerezte meg: Balics Eszter, Rasztovich Gergő, Miholics Márton, Csaplár Miklós Máté, Cser Anna, Hegyi Patrícia.

A második helyezett a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvóda és Általános Iskola Fantastische Students csapata lett: Medei Fanni, Medei Rómeó, Turi Máté, Bognár Viktória, Győri Áron, Lőrincz Brigitta.

A harmadik helyezést a Beledi Általános Iskola csapata szerezte meg: Barabás Laura, Bendekovics Máté, Velner Hanna, Gömböcz Márk, Keszte Levente és Nagy Noel részvételével.

Gratulálunk a csapatoknak és visszavárjuk őket!