9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
22 °C
"A digitális technikai eszközök újszerűségének motiváló erejével a korszerű tudásért, a kompetencia alapú oktatás széles körű elterjesztésért" című
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0881 azonosító számú projekt megvalósítása

Országos 9. helyezettek a Hunyadis diákok

Tanulóink élménybeszámolója itt olvasható:

Országos 9. helyezettek a Hunyadis diákok

Már a laktanyába való érkezésünk pillanatában tudatosult bennünk, hogy egy nagyon komoly és színvonalas versenyen fogunk részt venni. Szigorú fegyveres ellenőrzés, előre kiszabott parkolóhely. Egy elsőéves tisztjelölt hallgató egyenruhában vigyázott és irányított minket az érkezésünktől a távozásunkig.

Már az első napon komoly kihívás elé kellett néznünk: legyakoroltuk az akadálypálya nehezebb elemeit, valamint megtanultunk lézerfegyverrel lőni. A későbbiekben katonai zenekar előadását hallgathattuk meg.  Nagy élmény volt, hogy kíséretükkel énekelhettük el a himnuszt. Szállásunk a tornaterem volt. Mind a 22 csapatnak itt volt a nem túl kényelmes szállása. Ennek ellenére kipihenten ébredtünk. A versenyen a lövészettel kezdtünk. Ezután a totó, az elsősegély, az akadálypálya, a mátrix és a gránáthajítást végeztük. Az akadálypálya volt számunkra a legnehezebb.

Az eddigi versenyszámok eredményeihez mérten kerültek a csapatok a fegyveres-váltó futamaiba. A negyedik futamba kerülésünk előre jelezte, hogy a csapatunk az élen van, ez hatalmas élmény volt.

Még fáradságunk ellenére is rekord időt sikerült összehoznia a csapatnak, viszont ezzel sok másik csapat is így volt.  Ez a versenyszám nagyban megváltoztatta a sorrendet.

Végül 9. -ek lettünk. Célunkat elértük: az ország 10 legjobb katonai csapata közé bejutottunk. Hatalmas élmény volt képviselni megyénket!

Ez a siker nem jöhetett volna létre felkészítő tanárunk, Eőry jenő  áldozatos munkája nélkül.

Csapatnév: Határvadászok

A csapattagjai a 12/D osztályból: Kocsis Gábor, Gács Szabolcs, Kozma Bence, Horváth Milán