9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
3 °C

Nyílt napok játszóházi foglalkozásai

Mivel a pedagógia az elmélet és a gyakorlat egysége, folyamatosan sok új ötletre van szükség, hogy korszerű és gyakorlatorientált legyen képzésünk.

Nyílt napok játszóházi foglalkozásai

Az idei tanév foglalkozásait iskolánk névadójával, Hunyadi Jánossal és fiával, Hunyadi Mátyással kapcsolatos történelmi ismeretekre építettük. A játszóházak szervezése, előkészítése, lebonyolítása, elemzése elmélyíti a tanulók neveléselméleti és a játékpedagógiai tudását. Irányított szempontok alapján alkalmuk van megfigyelni a játék feltételeit, sajátosságait, személyiségfejlesztő hatását, a gyerekek életkori és egyéni sajátosságait, a játék, a tanulás feltételeit, az érzelmeket, a gyerekek eltérő motivációt.

A kisgyerekekkel eltöltött idő mindig nagyon feltölti a pedagógiás diákokat, és a tananyagot is sokkal könnyebben megértik, mert a látottakat mindig beépíti a tanárnő a szakmai órákba. Köszönjük az óvodapedagógusok, dajkák és szülők és a kisgyerekek közreműködését.

A három játszóházi foglalkozást tervezte, levezette:

November 8. Világosné Rozsonits Erika tanárnő és a 11.C osztály tanulói a Bóbita óvoda Mini – Manó csoportja számára.

November 13 és november 15. Világosné Rozsonits Erika tanárnő és a 10.C osztály tanulói a Rákóczi Óvoda Napsugár és Csillag csoportja számára.