9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
3 °C

Pénzügyi témahét projektórái a pedagógiai képzésben

A pénz mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be. Annak érdekében, hogy a gyerekek a későbbiekben tudatosan, ésszerűen és felelősségteljesen tudjanak gazdálkodni öt napos rendezvénysorozattal készültek a pedagógiai képzésünk tanulói nagycsoportos óvódások és alsó tagozatos diákok számára.

Pénzügyi témahét projektórái a pedagógiai képzésben

A rendezvénysorozat „motorja” – már évek óta- Világosné Rozsonits Erika tanárnő. Lelkes munkája ösztönzi, bíztatja diákjait a színvonalas szakmai munkára. Nem kis kihívás az említett korosztályok számára érthető, egyszerű és játékos formákat kitalálni, amelyek alkalmasak a pénzügyi kifejezések, a személyes felelősség megismertetésére. A fényképeken is jól látszik, hogy a projektórák rendezvényein ötletes, vidám, játékos, szórakoztató formában egyaránt gazdagodtak értékes és hasznos ismeretekkel, élményekkel a résztvevő gyerekek és a leendő szakemberek = a kisovókák.

Az idei pénzügyi projektórákon Csorna város Bóbita Óvodájából a Hétszínvirág csoport, Csorna II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola Napsugár csoport, a Farádi és Bogyoszlói Meseerdő Óvoda Farádi nagycsoportosai és a Kapuvár Térségi Általános Iskola Gartai Tagiskola 2. B osztálya vett részt és még várjuk a Csornai Széchenyi István Általános Iskola 4.A osztályát sok szeretettel és még több érdekes feladattal. Köszönjük a gyerekeket kísérő pedagógusoknak, pedagógiai asszisztenseknek, dajkáknak, hogy elhozták a csoportjaikat, osztályaikat a pedagógiások projektóráira.