9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
3 °C

Szakmák Éjszakája 2019

2019. április 12-én intézményünkben is megrendezésre került a már hagyományokkal rendelkező Szakmák Éjszakája programsorozat. A Győri Szolgáltatási SZC Hunyadi János Középiskolája a Szakmák Éjszakája – 2019 rendezvényen sokféle, különleges programmal várta az általános iskolás korosztályt és szüleiket, valamint minden érdeklődőt, hogy bemutathassuk iskolánk képzési kínálatát.

Szakmák Éjszakája 2019

A fiataloknak egyre több módszerrel igyekszünk segítséget nyújtani a továbbtanulás terén. A Szakmák Éjszakája olyan országos esemény, amely az utóbbi időben egyre több látogatót vonz, de nemcsak a közvetlenül továbbtanulás előtt álló 8. osztályos tanulók érkeznek erre a pályaorientációs rendezvényre, hanem szeretettel várjuk az alsóbb éves korosztályt is.

Idén a Rejtélyek éjszakája elnevezésű programunk különösen nagy érdeklődésnek örvendett, a tanulók csapatokba tömörültek, közösen nyomoztak és oldották meg a feladatokat a továbbjutáshoz szükséges információkért cserébe.

A gyorsírás és gépírás kipróbálása sok diák figyelmét felkeltette, a rendőrség a bűnügyi technikák bemutatásával lelkesítette a fiatalokat, a katasztrófavédelem munkatársai látványos bemutatókat tartottak, a lőteremben pedig mindenki kipróbálhatta tudását.Az önismereti foglalkozáson érdekes feladatokat oldottak meg az odalátogatók, az ötletes kézműves-sarok kicsiknek és nagyoknak egyaránt vonzó és színes programokat kínált.


Az önvédelmi gyakorlatok még a felnőtteket is ámulatba ejtették, mi mindenre kell odafigyelni egy-egy támadás során.


Ezen az éjszakán több, mint 200 látogatót fogadott intézményünk.


Szeőcsné Élő Katalin

tagintézmény-vezető helyettes

Győri Szolgáltatási SZC

Hunyadi János Középiskolája

Csorna