9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
3 °C

A Hunyadis pedagógiások az ország legjobbjai

Országos versenyen első, harmadik, negyedik és nyolcadik helyen ismét a Hunyadi tanulói

A Hunyadis pedagógiások az ország legjobbjai

Az idei Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak verseny döntőjébe 4 tanulóm jutott a legjobb 20 közé Pedagógiai ismeretek vizsgatárgyból. Szerencsére a szóbeli döntőre a járvány előtti rendnek megfelelően Szolnokon kerülhetett sor. Mindig 4 tanév szükséges arra, hogy kiemelkedő eredményeket érhessenek el tanulmányi versenyen a tanulók. Az idei 12 es évfolyam számára ebből két tanév sajnos nem jelenti formában történt. Pedig a szóbeli kifejező képesség kialakítása sosem könnyű feladat így még nagyobb nyomás nehezedett ránk.

Sikerült a finisben olyan módszereket megtalálnom, amely a tanulóink számára biztonságot adott. Motivációjuk, tárgyi tudásuk, szorgalmuk kiemelkedő volt. Így az írásbeli eredményeinket "csak meg kellett védeni" a szóbeli döntőben. Ez olyan tökéletesen sikerült, hogy hárman a maximálisan kapható 50 pontot érték el és a negyedik tanulóink is 47 pontot szerzett meg.

A család, az apa személyiség fejlődésben betöltött szerepéről kellett egy Fekete István szemelvény alapján tételüket kifejteni, felépíteni. Büszke vagyok Rájuk, hiszen a tanévek, a felkészülés során végig elfogadtak intellektuális és érzelmi vezetőnek. Ezt most is köszönöm.

A tanulás mellett olyan értékes élményekkel gazdagodtunk, amelyek örökre megmaradnak.

Bider Kamilla országos első, Papp Zsófia harmadik, Kósa Fanni negyedik és Mihalitz Kata nyolcadik helyezést ért el, mind a négy tanulónk 100 többletpontot kapott továbbtanulási esélyek növelésére.

A beszámolót készítette: Világosné Rozsonits Erika