9300 Csorna, Soproni út 97.
OM azonositó: 203051
4 °C
"A digitális technikai eszközök újszerűségének motiváló erejével a korszerű tudásért, a kompetencia alapú oktatás széles körű elterjesztésért" című
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0881 azonosító számú projekt megvalósítása

FELHÍVÁS- 70 x 10 perc a 70 éves Hunyadiért!

Iskolánk az idén ünnepli alapításának 70 éves évfordulóját.

FELHÍVÁS- 70 x 10 perc a 70 éves Hunyadiért!

Az intézményben 1981 óta folyik gépírásoktatás: először fakultatívan választható érettségi tárgyként, majd OKJ-s szakképző évfolyamokon, közgazdasági szakközépiskolában jelent meg, jelenleg az ügyviteli szakközépiskolába, illetve szakgimnáziumba járók tanulják.

Kedves Tanítványaim!

Nem versenyre hívlak bennetek, csupán azt kérem a jelenlegi és volt tanítványainktól: akinek ideje, kedve engedi, jöjjön be hozzánk, és egy tízperces másolással emlékezzen diákéveire. A leütésszámokat összesítjük, és a végén kiderül, milyen bruttó mennyiséget sikerült elérnünk. Nem baj, ha kijöttél a gyakorlatból, a legkisebb mennyiség is számít! :)

Időpont: 2018. április 13. (péntek) – 8 órától - 14 óráig

                                                                   17 órától – 21 óráig

A tízperces másolás ezekben az időintervallumokban lehet megírni. Kisgyermekes anyukáknak ez idő alatt játszóház működik, ahol gyermekeik eltölthetik az időt, nagyobb gyerekeknek is érdekes programokat kínálunk!

Kérlek, ha megtisztelsz bennünket, jelezd előre részvételi szándékodat a hnegabi@freemail.hu levélcímre, vagy a Facebook oldalamra.

Reménykedem, hogy 70 tanítvány össze tudunk gyűjteni, és meglesz a címben jelzett 70 x 10 perc!

Szeretettel várunk benneteket, legalább tíz perc erejéig találkozzunk!

Üdvözlettel

Horváthné Schlakker Gabriella (Gabi néni)